top of page

Algemene voorwaarden

klantenservice:

De Gezonde Muts is gevestigd: Leidsevaart 27ws, 2211WB, Noordwijkerhout

Kantoor: Bouwerij 92, Amstelveen
Telefoon: 0653329328
Email: evelienvanderwerff@gmail.com
KvK: 83595961
BTW nummer: NL001864966B65

Bank: van K naar Beter, NL29INGB0004568198

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot de online bestellingen.
Degezondemuts.nl heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Bestelling/betaling
Alle vermelde prijzen in de webshop zijn in Euro’s en inclusief BTW.
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van De Gezonde Muts.
Je ontvangt een e-mail met het besteloverzicht en de totale kosten.
De klant is voor de, via de website bestelde producten in de bevestigingsmail vermelde prijs verschuldigd. Deze prijs is bindend. Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden via de website en binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktijd.
De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde gegevens onverwijld aan De Gezonde Muts te melden.

Herroepingsrecht / Bedenktijd
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket en €4,95 per postbuspakket.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan De Gezonde Muts geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via evelienvanderwerff@gmail.com. Daarna zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bezorgen
De Gezonde Muts besteedt het thuisbezorgen uit aan postNL en DHL.

De verzending binnen Nederland  gratis, boven een orderbedrag van €75.
Bij een lager order bedrag kost de verzending 4,95 per postzending en €6,95 per pakketverzending.
Bij verzending naar Duitsland en België berekent de Gezonde muts € 8,95 per verzending.

Wil je een order laten verzenden naar een ander land: neem even contact op met de klantenservice.

Wij verzenden alle bestellingen binnen 2 a 3 dagen. Overschrijding van de levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Zijn er vragen over de bestelling dan kun je altijd contact opnemen met ons via evelienvanderwerff@gmail.com.

Indien een product onverhoopt niet meer leverbaar is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening of je kan kiezen voor een vervangend product.

Indien je via www.degezondemuts.nl een bestelling plaatst, zal de de bestelling naar het opgegeven adres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden  aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar evelienvanderwerff@gmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Disclaimer
Copyright.

Alle teksten, beelden, en andere elementen op deze website zijn eigendom van De Gezonde Muts. Indien je informatie wenst over te nemen in welke vorm van publicatie dan ook, moet je dit bij Evelien van der Werff aanvragen. Neem hiervoor contact op via evelienvanderwerff@gmail.com

De Gezonde Muts doet al het mogelijke om juiste en volledig informatie te verschaffen. Wij nemen echter geen enkele aansprakelijkheid op ons voor eventuele inhoudelijke of technische fouten. Mocht je onjuistheden aantreffen, neem dan contact op met evelienvanderwerff@gmail.com.

De Gezonde Muts is niet verantwoordelijk voor handelingen die door de bezoeker van de website ondernomen worden op basis van de verstrekte informatie op de website.

Betaal methoden

IDEAL

CREDIT CARDS

De gezonde muts
Payment Methods
bottom of page