over de gezonde muts

4E9A3706beetjehome.jpg

Evelien van der Werff

Het brein & hart van de Gezonde Muts

Ik ben ongeleid creatief, nieuwsgierig, avontuurlijk, ondernemend en een rasoptimist. Ik had de mazzel om twee keer borstkanker te overleven.

In 2020 heb ik het roer omgegooid. Ik gooide, na 34 jaar vliegen als stewardess bij de KLM, mijn uniform in de 'Goodbye Kliko' om mijn hart te volgen: fulltime bouwen aan mijn missie: eerst alle kinderen in het Prinses Maxima Centrum verwarmen met mutsen en daarna alle 7500 kinderen in de andere ziekenhuizen.


Meer over mijn avonturen : www.evelienvanderwerff.info
 

"Het kostbaarste wat je als mens kan krijgen is gratis te geven: aandacht en liefde"
​​

4E9A2080beetjehome.jpg

Samen mutsen

De verzending van de mutsen wordt verzorgd door de kanjers van leer- en werkbedrijf 'Ons Tweede Thuis.'

Alles zal met plezier, aandacht en zorg worden ingepakt.

Made in Holland

De mutsen worden door een Nederlands familiebedrijf gebreid en nog helemaal met de hand in elkaar gezet. Duurzamer wordt het niet.

Modellen

beige muts

Inge de Vries

Deze beauty is ook moeder van Fay (kom je ook tegen op enkele foto's) In haar nog veel jongere jaren heeft ze een tijdje als model gewerkt. Nu vliegt ze bij de KLM als purser en fietst ze als mobiele barista met haar eigen stoere 'Little Cafay' door Amsterdam.

een bakkie bij haar doen? www.littlecafay.nl

Baris Soyogul

Deze stoere kerel is ook vader. Hij werkte lang in de evenementen industrie totdat hij werd getroffen door kanker. Hij leerde dat hij beter kon dealen met de gevolgen van kanker door te gaan kitesurfen. Nu heeft hij gewoon een eigen foundation 'Kite 4 life.' Natuurlijk wil je nu meer weten over Baris! www.kite4lifefoundation.org

Fotograaf van Baris: Rogier Righart

strandmutsen
de gezonde muts Stephanie

Stephanie Hamer

Deze mooie parel is ook nog eens moeder van twee jonge dametjes en heeft een drukke baan. Ze overleefde kort geleden borstkanker en is daarvan herstellende. Niet te zien? Nee! De innerlijke gevolgen draagt ze dapper en stoer.

www.instagram.com/steefjehamer

Fotograaf van Stephanie en de rest van de sfeerfoto's: Beate Vieth. www.beetjehome.nl