Kerstgeschenken

De Gezonde muts is een bijzonder cadeau om te krijgen

"Vorig jaar rond deze tijd (oktober 2021) zaten we alweer te piekeren over een passend kerstgeschenk voor de collega's op onze verpleegafdelingen. Het is ieder jaar weer een uitdaging om iets passend te vinden, voor jong en iets ouder, duurzaam en eerlijk geproduceerd én natuurlijk niet te duur. Daarnaast hadden we ook nog wat praktische overwegingen. Het mocht niet te groot en te zwaar zijn. Kortom, best lastig. We vonden een geweldig antwoord: De Gezonde Muts! Een prachtig kerstgeschenk met een mooie achterliggende gedachte. Iets wat zo goed in de lichtjes-tijd past. Daarnaast vonden we de verhouding prijs/kwaliteit goed en de service was geweldig! We zijn alweer in gesprek voor de komende feestdagen. Evelien heeft een groot netwerk en kan veel mooie dingen laten maken."

- Debbie Werson-De Vries-

duurzame relatiegeschenken

Een hartverwarmend cadeau

Een kerstgeschenk is hét middel om de band met je personeel te verstevigen.

Wat ga jij je personeel dit jaar geven?

Ik hoor je denken 'Oh sh#t wat gaan we dit jaar weer doen? De 'makkelijke' tinteling of een pluim?

Of ga je dit jaar een cadeau geven die niet alleen je personeel of je relatie blij maakt maar ook een kind met kanker (of een andere nare ziekte) .

Een Gezonde Muts!

duurzaam

We leven in een tijd waarin we met z'n allen op zoek zijn naar manieren om te verduurzamen. Als we dat doen is het ook leuk om dat aan de ander te laten zien.

een geschenk voor je relatie of een kerstgeschenk/eindejaarsgeschenk is een geweldig middel hiervoor. De Gezonde Muts wordt in Nederland gemaakt met eco-vriendelijke materialen.

klassieke muts voor mannen
duurzaam relatiegeschenk

custom made

win /win/ win/ win. Daar gaan we samen voor:

Geen gedoe voor jou want wij gaan aan de slag. Onze mutsen worden, custom made, in een breifabriek in Nederland gemaakt. Met of zonder jouw logo.

Je personeel krijgt een bijzonder kerstgeschenk. 

het milieu lijdt er niet onder én wij doneren een zelfde aantal mutsen aan ernstig zieke kinderen.

Wil je meer weten over al de mogelijkheden? Bel Evelien: 0653329328 of mail: evelienvanderwerff@gmail.com

Ik barst van de ideeën en kan je compleet ont-zorgen in het bedenken, inpakken en verzenden van dit originele kerstgeschenk.